Exclusieve sieraden uit eigen atelier

Wist u dat wij ook in opdracht, de mooiste sieraden ontwerpen en maken in ons eigen atelier? Naast de verkoop van onze eigen collectie en collecties van andere edelsmeden, maken wij in opdracht voor klanten de mooiste juwelen in ons eigen atelier! Ook maken en/of vermaken wij graag de mooiste juwelen van dierbare sieraden die niet langer meer gedragen worden doordat ze misschien niet helemaal meer naar uw smaak zijn. Helaas belanden deze sieraden maar al te vaak in een juwelenkistje om daar vervolgens niet meer uit te komen. Zo jammer, want deze sieraden verdienen echt een tweede leven!

Naast de mogelijkheid om uw gedragen sieraden bij ons in consignatie te verkopen, is er de mogelijkheid om er een nieuwe creatie van te maken.

Soms hergebruiken we de mooie edelstenen en voorzien deze bijvoorbeeld van geheel nieuwe zettingen waardoor het sieraad een eigentijdse look krijgt. Maar ook door verschillende sieraden te laten versmelten, smeden we weer de mooiste creaties voor u.

The sky is the limit!

Voor ons heeft het ambacht hierin de hoofdrol en met heel veel plezier en liefde vervaardigen wij deze mooie exclusieve sieraden voor u.

Maakt u gerust een afspraak om iets moois door ons te laten vervaardigen.