Ons team

Ons team bestaat uit vakkundige mensen die allen hun sporen in het vak ruimschoots verdiend hebben:
Marius Gort
eigenaar
 
 
In 1989 begon Marius, als derde generatie in het vak, zijn eigen winkel in de Herenstraat in Amsterdam. Hij houdt van sieraden en horloges die net even anders zijn. Tijdloos en bijzonder en het liefst handgemaakt. Ook vintage sieraden hebben een speciale plek in zijn hart.
 
  
 
 Mandy van Dijk - Reitsma
 goudsmid en edelsteenzetter
 
 
Mandy vierde onlangs haar 12,5 jarig jubileum bij Juwelier Gort. Ze neemt een groot deel van de reparaties voor haar rekening en ook voor ingewikkelde opdrachten en maatwerk draait zij haar hand niet om. Daarnaast is zij dé specialist van het merk Charlotte en adviseert zij u graag bij al uw aankopen.
Arthur Baljeu
goudsmid en edelsteenzetter
 
Geen diamant zo groot of Arthur durft hem te zetten. Zijn jarenlange ervaring deed hij op bij diverse juweliers in Amsterdam en omstreken.
Hij ontwerpt en denkt graag met u mee om tot een persoonlijk sieraad te komen.
Sanne Maat
goudsmid en taxateur
 

Sanne is bij Juwelier Gort de link tussen winkel en atelier. Ze vindt het een uitdaging om de winkel op rolletjes te laten lopen en ze adviseert klanten graag bij de aankoop van een nieuw sieraad.

In 2019 heeft ze de opleiding tot register-taxateur in juweliersartikelen van na 1952 gevolgd en daarmee schat ze de vintage- collectie op waarde.